درب های اتوماتیک و درب های دستی
توسط مایکل پانیش
قسمت اول :
هدف این مقاله ارائه مقایسه ای اساسی از تفاوت در عملکرد ایمن و استفاده از انواع درب های اتوماتیک و دستی است. بیشتر مقالات فنی مایک پانیش را بخوانید.
اساسی ترین مسئله در تعیین اینکه آیا درب به طور ایمن کار می کند یا نه ، مربوط به طراحی ذاتی است که توسط سازنده هر سیستم خاص درب ایجاد شده است. انواع مختلفی از درهای اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در همه جای دنیا وجود دارند.
اکثر افراد روزانه با نوعی درب ورودی که از طریق خود نیرو می گیرد در تماس هستند. استفاده بدون آموزش از اکثر سیستم های درب بدون تفکر آگاهانه کاربر رخ می دهد.
این فرض که در صورت مواجه شدن با دری که روی شما مسدود شده است ، این است که یا به خودی خود باز می شود یا باید دستگیره در را فشار داده یا بکشید.
اولین واکنش منطقی هنگام نزدیک شدن به درب این است که من باید با عبور از درگاه وارد ساختمان شوم. انتظار من این است که این درب اتوماتیک باشد یا غیر اتوماتیک باشد زیرا من در طول زندگی خود این نوع درها را در بسیاری از مکان های دیگر دیده ام.
من یک حافظه فرعی آگاهانه دارم که بر اساس تجربیاتم از برخوردهای قبلی با درهای خانه است که برخی ویژگیهای ظاهری دارای انگیزه های خاص مرتبط هستند.
در مرحله دوم ، من می توانم تعیین کنم و انتظار داشته باشم که درب باید چگونه به واکنش من واکنش نشان دهد. اگر در فاصله چند متری از درب هیچگونه عملکرد خودکار تشخیص داده نشود ، سریع تشخیص می دهم که درب برای کار کردن و حرکت در آن به فعالیت بدنی من احتیاج دارد.
پس از مشخص شدن هر یک از این دو گزینه ، من به عنوان کاربر تعهدات خود را برای دستیابی به هدف مورد نظر درک می کنم.
نشانه های تصویری نوع درب را نشان می دهد
نشانه های تصویری که معمولاً غیر خودکار بودن ورودی را نشان می دهد شامل دستگیره درها ، دستگیره ها یا دستگاه های سخت افزاری است.
اگر بر روی درب برچسب های جهت دار مانند PUSH یا PULL وجود داشته باشد ، این باعث می شود تا کاربر بتواند نوع در را تشخیص بدهد.
از طرف دیگر ، اگر در هنگام نزدیک شدن به درب به طور خودکار باز شود من با موفقیت از آن عبور کرده ام بدون اینکه مجبور باشم درها را لمس کنم تا به بیرون دسترسی داشته باشم.
خواه درب اتوماتیک باشد و یا دستی ، همه ما تا حدی عادت کرده ایم که انتظار برآورده شدن برخی پارامترها را داشته باشیم. این پارامترها شامل مفاهیمی هستند که به طور کلی هر وسیله ای که استفاده می کنیم در عملکرد صحیح قرار داشته باشد.
اکثر افرادی که از درب استفاده می کنند از احتمال آسیب دیدگی شخصی ناشی از سو عملکرد درها اطلاع ندارند.
من بطور مداوم بعنوان شاهد خبره درب در بسیاری از موارد آسیب دیدگی که مربوط به سو عملکرد سیستم های درب از نوع خودکار و دستی است ، میگویم.
به طور کلی در این لیست موارد جراحات و سایر آسیب های جسمی وجود دارد که در اثر نفص های مختلف در انواع مختلف سیستم های درب ایجاد شده است. با این حال ، بسیاری از اوقات ادعاهای آسیب دیدگی درب در نتیجه استفاده نادرست کاربر از یک درب می باشد.
صدمات درب اتوماتیک
از صدها ادعای آسیب دیدگی درب که نظرات تخصصی آنها را ارائه داده ام ، بیشتر آسیب ها مستقیماً نسبت به وضعیت نادرست نگهداری سیستم های درب نسبت داده شده و ثابت شده است.
شایع ترین دلیل این آسیب ها عدم برنامه ریزی منظم و صحیح نگهداری پیشگیرانه و تصمیم سهل انگارانه مالک برای بازرسی نکردن درب است.
آسیب های مربوط به سیستم های درب اتوماتیک معمولاً به دلیل نوعی تداخل در سنسور قطع شده یا کنترل درب با تنظیم نادرست بوده است.
با این حال ، تقریباً در 10٪ موارد صدمات شخصی مربوط به درهای اتوماتیک ، کاربران این درها کاملاً مسئول جراحات خود هستند.
ادامه دارد .
درب های اتوماتیک و درب های دستی-قسمت سوم
درب ,های ,، ,اتوماتیک , ,آسیب ,های درب ,است که ,سیستم های ,درب های ,به طور
درباره این سایت